Onze praktijk staat voor een dynamische aanpak van al je problemen. Met een combinatie van manuele therapie, osteopathie, myofasciale therapie en functionele revalidatie gaan we samen met jou op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor je probleem.

 

Elke medeklinker van HyPeR staat voor een specifiek domein dat wij essentieel vinden in een revalidatie.

 

Health: Bij HYPER werken we niet enkel op een specifiek probleem. We gaan je algemene gezondheid verbeteren door een globale aanpak en multidisciplinaire samenwerking. Zo werken we samen met een voedingsdeskundige, (sport)podoloog, Orthopedisch centrum AZ Monica en verschillende sportartsen om jou gezondheid te verbeteren op lange termijn. We zien elke blessure als een kans om je sterker te maken dan voorheen.

 

Performance: We gaan je prestaties verbeteren door een geïndividualiseerde aanpak en een functioneel oefenprogramma. Amateur of prof, alles wordt op  maat gemaakt. Zowel op korte en op lange termijn zijn er mogelijkheden om je zwakke schakels op te trainen.

 

Rehab: je revalidatie wordt individueel aangepakt en je hele lichaam wordt hierbij geïntegreerd. Manipulaties, mobilisaties, dry needling, cupping therapie en functionele oefentherapie worden samen gebruikt om een disbalans in je lichaam te herstellen. Vaak zijn verschillende spieren overspannen en zijn andere spieren niet actief genoeg. Door een gezond evenwicht tussen oefentherapie en manuele therapie wordt er een oplossing gevonden voor je probleem. In elke fase van de revalidatie ondersteunen we jou. Dit kan gaan van aquarevalidatie in de beginfase van je revalidatie naar urban trainingen outdoor om de kloof naar sporthervatting te verkleinen.